Benvinguts al Grup Teatral Móra d'Ebre

Eina de comunicació entre els amants del Teatre Amateur d'arreu del mon

Una forta abraçada a tots i a disfrutar amics!

dilluns, de febrer 16, 2009

LA 6 ª MOSTRA DE TEATRE JA ESTÀ EN MARXA

Ja tenim a punt la sisena Mostra de Teatre Amateur de Móra d'Ebre, aquest any estarà concentrada durant el mes de març amb la representació de les següents comèdies:

Diumenge 1 de març 18'30 h. "L'home, la bèstia i la virtut" de Luigi Pirandello, a càrrec del Grup Escènic de la SCER de l'Ametlla de Mar.

L’argument de l’obra té com a font d’inspiració remota un relat del DECAMERÓ DE BOCCACIO, el marit enganyador que cau en els seus propis paranys, els quals serveixen de justificació de l’engany femení i són, per a l’espòs, càstig redemptor de la culpa de la casada infidel. Una divertida comèdia on els personatges encarnen el típic triangle de la farsa, del drama de saló i del vodebil: l’amant, el marit i l’esposa.

Diumenge 8 de març a18'30 h. "El metge a garrotades" de Moliere, a càrrec del Grup de Teatre de Falset.

De totes les comèdies curtes de Molière, potser la que millor s’adapta al qualificatiu de farsa sigui El Metge a garrotades. En aquesta obra no hi ha cap propòsit moral, cap lliçó aplicable a la vida corrent, i tampoc no cal, ja que l’obra resulta especialment lleugera, graciosa i amena. De nou, Molière va voler burlar-se en aquesta comèdia, encara que sense maldat, d’una actitud rebuscada i doctoral dels metges de la seva època i de l'actitud reverèncial i un xic ignorant dels seus pacients.

Dissabte 14 de març a les 22'30 h. "L'estudiant ros" d'Antoni Santos Antolí, a càrrec del Grup de Teatre del Centre Cultural i Recreatiu d’Ulldecona.

Estrenada l’any 1957 per la companyia Comèdies de Joan Capri, és una de les obres que més va representar. L’obra en si és una joguina, una farsa còmica, buscant la metàfora i parodiant les formes d’expressió d’allò que vol semblar una cosa i no ho és.

Dissabte 21 de març a les 22'30 h. "Arsènic i puntes de coixí" de Joseph Kesselring, a càrrec del Grup Teatral Móra d'Ebre

L’acció passa a Brooklyn a casa dels Brewster, una família encantadora: dues tietes dolces i hospitalàries que només viuen per fer el bé, uns nebots que les visiten ... la policia que passeja pel barri i és bona amiga dels Brewster... el vi de saüc, beguda predilecta de la casa ... i embolica que fa fort ...

Esperem que disfruteu d'aquesta mostra !!!