Benvinguts al Grup Teatral Móra d'Ebre

Eina de comunicació entre els amants del Teatre Amateur d'arreu del mon

Una forta abraçada a tots i a disfrutar amics!

divendres, de juliol 11, 2008

MÓRA MORISCA 2008

Tornem al teatre de carrer, aquest seria el titular, aquest any el Grup torna a sortir al carrer com en els orígens de la nostra festa, donat l'ampli ventall d'actuacions que hi vàrem decidir de fer teatre de carrer, i sortirem el dissabte i el diumenge al voltant de les 19'30, a fer-ne de les nostres, segurament que veureu al Bisbe i els seus bojos frares, que us perseguiran pel carrer per demanar-vos confessió o treure-us algun dimoni de cos, aquest any especialment hi ha reforços vinguts des del bisbat de Girona i de la Seu d'Urgell, donat l'alt índex de pecadors i pecadores que ens venen a visitar.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

bones, em vaig passar per la mora morisca i la veritat es que cada any m'impressiona mes tot el desplegament de gent que hi passa. Ha vosaltres pero no us vaig veure massa, on era l'ambientació?? estaveu en algun lloc concret?

Grup Teatral ha dit...

Benvolgut anònim; llàstima que no ens haguessis trobat, el nostre espectacle era itinerant, per tot el mercadal de les 19:30 fins les 21:30, i la veritat ens ho vam passar molt bé i la gent a la que vàrem "confessar" també, ja publicarem alguna foto.